Yritys

TM Team Ky on monipuolinen kujetukseen ja maansiirtoon erikoistunut yritys, toimialueena Mikkelin talousalue. Yritys palvelee asiakkaita erilaisissa kuljetus-, kuormaus- ja kuorman purkutehtävissä. Käytössämme on monipuolinen kuorma-autokalusto, joissa tavaranosturit sekä lisävarusteena kahmari ja tukkikoura. Pyöräkone ja kaivinkonekalustolla hoidamme niin kuormauksen kuin kuorman purkutyöt sekä levitys ja kaivutyöt. Talvella kalustolla hoidetaan talvikunnossapitoa (auraus ja hiekotus) useissa kiinteistöissä Mikkelin alueella. Tarvittaessa yritys vuokraa pyöräkoneita.

Yrityksen vahvuutena on erityisesti monipuolinen palvelu. Tämä takaa, että asiakkaalla on käytössään oikeanlainen kalusto oli kyseessä nostotyö, kuormaus tai maansiirtotyöt.

Teemme myös pienimuotoista urakointia kuten tontinraivauksia, pihan- ja pohjankaivuja. Näistä annetaan tarjous tapauskohtaisesti.

Yritys kuuluu myös valtakunnalliseen KTK Savon-Kuljetus palveluorganisaatioon. Toimitamme siis kaikki tarvittavat maa-ainekset suoraan soramontulta asiakkaan kohteeseen